Tips för Creative trädgård landskaps

Om du letar efter ett sätt att göra betydande ändringar i utseendet på din utanför utrymme du vill först titta på den större bilden av det område som du har att arbeta och överväga de faktorer som du måste ta hänsyn till, såsom saker som du kan / inte kan ändra och göra / inte vill ändra. Faktorer skulle omfatta geografiska läge, byggnader, stora träd eller buskar, stenar, vatten placering, form och lutning av uteplats, etc.

När du beväpnad med denna information kan du räkna ut vad du behöver göra för att åstadkomma utseendet och känslan du vill uppnå. Du kanske inte alltid behöver genomföra stora landskapsförändringar. Mindre förändringar kan ge dig fantastiska effekter.

Lägga till en utomhus vatten funktion i din trädgård kan ge ditt hem ett helt nytt utseende och känsla. Det finns vatten funktioner som passar alla storlekar område och begränsningar installations som du kan ställas inför. Det kan vara en blygsam eller framträdande utomhus vatten funktion men antingen kommer att lägga en helt ny dimension till utrymmet och trots att flytta vatten kan behövas för vissa utomhus vatten landskap design, är det inte nödvändigt i alla fall.

Fontäner är ett bra val i vatten funktioner om du letar efter något som kommer att kräva minimalt arbete, fontäner kommer i en mängd olika teman, former, storlekar och komplexitet. Du kan välja något enkelt för en liten uteplats utrymme, men om du har utrymme kan du placera ett stort komplex bit för att skapa en samlingspunkt i mitten av en stor trädgård. Fontän och damm installationen är relativt enkelt om du redan har vatten ansluten och kör till platsen. Följ bara tillverkarens instruktioner för att bygga fontänen och bifoga vattenförsörjningen. Inte alla fontän kit kommer med extra slang eller kontakter som kan krävas för att fästa fontänen till vattenkälla. Dessa anslutningar skulle förmodligen variera beroende på din vattenförsörjning.

Om du redan har en kropp av vatten, såsom damm på din fastighet, kan du bara lägga till en fontän kit för att ändra sitt utseende.

Dammar är enkelt att lägga till din bostad om du har en liten udda storlek uteplats eller ett tunnland av trädgård. Allt du behöver för ett litet område är en grundläggande damm kit, några stenar och en liten plast damm från hemmet förbättring butik. För större dammar kan du behöva gräva utrymmet med en traktorgrävare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *