Trädgårds fönster: Att livet till inomhus

Fönster och grönsaker är inte normalt kopplas samman i konversationen. En är det som gör att ljuset i ditt hem, medan den andra är vad du försöker göra dina barn äter vid matbordet. De är inte exakt utbytbara.

Men när det gäller trädgård fönster, anslutningen lättare att hitta. Denna typ av fönster låter dig odla grönsaker, örter, eller även blommor från inne i ditt hem. För växtälskare som tycker om att vara utanför men vill föra sin hobby inomhus, dessa fönster är perfekt.

Trädgårdsfönster sticker ut från ditt hem som en halv låda, med fönster på varje sida och en plats ombord på basen för att placera växter. Du kan lägga till en hylla eller två om ditt fönster är tillräckligt stor eller om du vill lägga till mer grönska. En trädgård fönster är i huvudsak en mini växthus ansluten till ditt hem. Dina växter kommer att få massor av sol och samtidigt undvika hårt väder, särskilt på vintern. Du kan också installera trädgård fönster med skärmad ventiler så att du och dina växter kan njuta av varma vindar under våren och sommaren.

Växter som inte blommar, inte växa alltför stor, och kan hantera svängningar i temperaturer är de bästa valen för trädgårdsfönster. Det är lätt att kasta något i din trädgård fönster och hoppas att det överlever, men att välja rätt växt och var noga med att vattna den regelbundet kommer att göra det mer iögonfallande och till nytta för dig i det långa loppet.

Normalt är trädgårds fönster placeras i kök och frukost områden. Dessa platser ger dig enkel tillgång till någon av de grönsaker och örter du kanske växa, förutom att lägga till färg. Om de är placerade över ett handfat, kan dessa fönster lägga räknaren utrymme också. Däremot kan du placera dem nästan var som helst, såsom sovrum eller badrum, som också stora fläckar för blommor.

Husägare letar ständigt efter element att skilja och personifiera deras livsrum. Trädgård fönster är ett kreativt sätt att lägga livfullhet, färg och liv till ditt kök eller vardagsrum. Du kan även få något att äta av det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *